Junior/Medior Network Engineer

Junior/Medior Network Engineer

Unite IT Professionals is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Network Engineer die bij voorkeur CCNA Routing & Switching gecertificeerd is (of ermee bezig is). Iemand die een passie voor netwerken heeft en ook graag op korte termijn zijn CCNP R&S certificering zou willen gaan behalen. Iemand die het leuk vind om technische problemen op te lossen, klanten te woord te staan, zelfstandig te werken en prioriteiten te stellen.

Dit bedrijf biedt een uitstekend salaris dat past bij je leeftijd, opleiding en werkervaring. Hiernaast ontvang je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je zal terechtkomen in een jong en dynamisch bedrijf waar veel kansen liggen voor je. In samenspraak met jou zullen ze een opleidingsplan gaan opstellen. Je zal technische trainingen gaan volgen en zodoende certificeringen behalen.

Deze opgedane theoriekennis breng je direct in de praktijk tijdens je dagelijkse werkzaamheden bij één van hun klanten. Uiteraard is plezierig werken erg belangrijk. Daarom organiseren ze regelmatig bedrijfsuitjes en lunchen ze samen. Dit bedrijf kent een informele bedrijfscultuur.

Ben je hierdoor geïnteresseerd geworden om meer te weten over de functie en het bedrijf en wil je de volledige functie-omschrijving ontvangen? Solliciteer dan svp door middel van je CV en motivatie te mailen naar info@uniteit.nl. Vermeld svp de functie-titel in het onderwerp. Vervolgens zal er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen worden.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*