Cisco Unified Communications Engineer

Cisco Unified Communications Engineer

Unite IT Professionals is op zoek naar een enthousiaste Cisco Unified Communications Engineer voor een toonaangevende gespecialiseerde IT dienstverlener op het gebied van netwerken. In deze functie zal je verantwoordelijk worden voor de realisatie van de video- en voice oplossingen bij hun klanten in de randstad.

Dit gerespecteerde bedrijf en tevens een Cisco Gold Partner, zoekt een specialist met HBO werk- en denkniveau. De ideale kandidaat beschikt over een geldige CCNP Collaboration certificering (of is ermee bezig/bereid om dit te behalen) en heeft goede kennis van Cisco Unified Communications oplossingen. Daarnaast is het belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt en tevens de ambitie om jezelf verder technisch te ontwikkelen. Mijn opdrachtgever bied interessante, afwisselende en uitdagende werkzaamheden en projecten binnen grote enterprise omgevingen. Tevens zijn hun arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden erg goed, hierdoor ligt het verloop dan ook zeer laag binnen deze organisatie.

Ben je hierdoor geïnteresseerd geworden om meer te weten over de functie en het bedrijf en wil je de volledige functie-omschrijving ontvangen? Solliciteer dan svp door middel van je CV en motivatie te mailen naar info@uniteit.nl. Vermeld svp de functie-titel in het onderwerp. Vervolgens zal er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen worden.

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*