CommVault Datamanagement Consultant

CommVault Datamanagement Consultant

Unite IT Professionals is op zoek naar een CommVault  Datamanagement Consultant. In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor het ontwerp en advies op het gebied van effectieve en flexibele beheeromgevingen. Zij leveren diepgaande technische kennis en implementeren in complexe dataomgevingen. Klanten van dit bedrijf krijgen continue ondersteuning voor beheer, archivering, disaster recovery en back-up op de momenten dat het nodig is.

Dit groeiende bedrijf levert complete Cloud gebaseerde oplossingen voor back-up en disaster recovery, ook bij klanten op locatie. Ze beheren back-up omgevingen van hun klanten vanuit een remote management center. Voor snel herstel staat de back-up bij de klant op locatie en een kopie hiervan op een uitwijklocatie, in hun Cloud omgeving of bij Microsoft Azure. Ze hebben veel ervaring met complexe uitdagingen bij middelgrote en grote organisaties. Zij zijn een hoogwaardig kennisbedrijf en zitten in de Nederlandse top op het gebied van datamanagement. Ze bewegen zich in een speelveld vol technische discussies, complexe uitdagingen, persoonlijke ontwikkeling, actuele vakkennis, betrokkenheid, collegialiteit en plezier.

Jij beschikt over een relevante opleiding (bijvoorbeeld Automatisering) en HBO/HBO+ werk- en denkniveau. Je hebt daarbij kennis van en aantoonbare ervaring met minimaal één van de kennisgebieden Windows Server 2008/2012, Microsoft applicaties zoals Exchange en SQL, VMware, NetApp en/of CommVault. Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

Ze bieden jou een uitdagende functie bij een marktleider op het gebied van geavanceerde ICT-infrastuctuur oplossingen. Tevens zal je gaan werken met professionals op hoog kennisniveau met een grote mate van zelfstandigheid. Het salaris is marktconform. Ze bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder goede ontwikkelings- en  opleidingsmogelijkheden. Tevens heb je keuzemogelijkheden op het gebied van een leaseauto, telefoon, laptop en mbt pensioeninvulling.

Ben je hierdoor geïnteresseerd geworden om meer te weten over de functie en het bedrijf en wil je de volledige functie-omschrijving ontvangen? Solliciteer dan svp door middel van je CV en motivatie te mailen naar info@uniteit.nl. Vermeld svp de functie-titel in het onderwerp. Vervolgens zal er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen worden.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*