Datacenter/Cloud System Engineer

Datacenter/Cloud System Engineer

Unite IT Professionals zoekt voor een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd op het gebied van complexe enterprise netwerken, een enthousiaste en gemotiveerde Datacenter Engineer. De focus binnen deze functie ligt op Datacentertechnologie. Je ondersteund compute-, storage- en netwerk(-services) componenten, aangevuld met de virtualisatielaag en centrale orchestration software. Het betreft een ondersteunende en uitvoerende functie.

Zij vragen:
• HBO werk- en denkniveau
• Kennis van Server & Storage hardware (EMC en/of NetApp) en virtualisatie (VMware vSphere en/of Hyper-V. VCP certificering is een pre).
• Kennis van Windows Server & Active Directory
• Affiniteit met Cisco netwerken en ervaring met Cisco UCS omgevingen.

Zij bieden interessante, afwisselende en uitdagende werkzaamheden binnen grote klantomgevingen. Je komt te werken in een team van collega’s met veel kennis en ervaring, waarbij je jezelf steeds weer verder kunt ontwikkelen door middel van hun opleidingsmogelijkheden. Al met al een zeer uitdagende functie binnen een zeer stabiele werkomgeving met prima arbeidsvoorwaarden.

Ben je hierdoor geïnteresseerd geworden om meer te weten over de functie en het bedrijf en wil je de volledige functie-omschrijving ontvangen? Solliciteer dan svp door middel van je CV en motivatie te mailen naar info@uniteit.nl. Vermeld svp de functie-titel in het onderwerp. Vervolgens zal er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen worden.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*