Medior/Senior Network Engineer/Consultant

uniteUnite IT Professionals is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Medior/Senior Network Engineer/Consultant. Het werkgebied zal vooral in de Randstad of in Zuid Nederland zijn, dit hangt ervan af waar je woont. Mijn opdrachtgever is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van netwerk-, virtualisatie & security gerelateerde vraagstukken waarbij je technisch uitgedaagd wordt.

Dit betreft een informele organisatie waarbij de medewerker centraal staat en er geluisterd wordt naar de wensen en er een gezonde werk/leven balans aanwezig is.

Deze snelgroeiende IT dienstverlener heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder direct een contract voor onbepaalde tijd en brutomaandsalarissen die kunnen oplopen tot 8000 Euro bruto per maand (afhankelijk van je kennis en certificeringen). Daarnaast investeert dit bedrijf veel in zijn medewerkers door middel van cursussen, trainingen, certificeringen, interne kennisdeling en het bezoeken van vakgerelateerde beurzen.

Ben je hierdoor geïnteresseerd geworden om meer te weten over de functie en het bedrijf en wil je de volledige functie-omschrijving ontvangen? Solliciteer dan svp door middel van je CV en motivatie te mailen naar info@uniteit.nl. Vermeld svp de functie-titel in het onderwerp. Vervolgens zal er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen worden.