Support Engineer

Support Engineer

Unite IT Professionals is op zoek naar enthousiaste en communicatief vaardige Support Engineers. Als Support Engineer zal je klanten van dit bedrijf gaan voorzien van voornamelijk remote IT ondersteuning. Je lost complexe incidenten op en je zal je tevens gaan beizghouden met het packagen van applicaties. Daarnaast verzorg je installaties van infrastructuur componenten om virtuele desktops beschikbaar te stellen voor hun klanten. Je zal proactief onderhoud werkzaamheden gaan uitvoeren. Dit zal je samen gaan doen met je collega’s vanuit hoofdkantoor in Amsterdam, maar soms ook onsite bij de klant op locatie.

Dit is en jong en dynamisch IT bedrijf waar meer dan genoeg ruimte is voor eigen initiatief. Je kennis zal zich verder verdiepen en je hebt hier de mogelijkheid een specialist te gaan worden in je vakgebied. Kennisoverdracht, training maar ook certificering staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel.

Zij bieden jou een goed en marktconform salaris. Dit is afhankelijk van je leeftijd, ervaring maar ook je opleiding. Daarnaast krijg je bij hun 26 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en kun je ieder jaar een bonus verdienen. Er zit geen lease-auto bij deze functie omdat het gaat om een interne functie. Dit bedrijf is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Net als je directe collega’s heb je passie voor het IT vakgebied waarin dit bedrijf gespecialiseerd is, namelijk de virtuele desktop. Je vindt het leuk om kennis te delen met jouw collega’s en tevens van hen te leren. Je streeft naar optimale klanttevredenheid. Je hebt al minimaal 1 tot 2 jaar ervaring opgedaan met tweede of derde lijn support werkzaamheden en je bent tevens in het bezit van een relevante vooropleiding. Mocht er iets zijn waar jij niet uit komt dan vind je het een uitdaging en vanzelfsprekend om op zoek te gaan naar het antwoord en zal je niet stoppen voordat je deze gevonden hebt.

Dit bedrijf is een onafhankelijke internationale IT-werkplekspecialist gespecialiseerd op het gebied van SBC (Server Based Computing) en VDI (Virtual Desktop Infrastructure) technologie. Deze multinational ondersteunt hun gerenommeerde klanten in de gehele IT levenscyclus van advies, implementatie, migratie tot het beheer van IT omgevingen.

Ben je hierdoor geïnteresseerd geworden om meer te weten over de functie en het bedrijf en wil je de volledige functie-omschrijving ontvangen? Solliciteer dan svp door middel van je CV en motivatie te mailen naar info@uniteit.nl. Vermeld svp de functie-titel in het onderwerp. Vervolgens zal er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen worden.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*