System Engineer (Microsoft/VMware/Citrix)

System Engineer (Microsoft/VMware/Citrix)

Unite IT Professionals is voor 1 van haar klanten zop zoek naar een gedreven en enthousiaste Project & System Engineer voor diverse regio’s zoals Noord Holland, Zuid Holland, Noord Brabant en Utrecht. Je zal je gaan bezighouden met ICT infrastructuur gerelateerde werkzaamheden. Afhankelijk van je kennis en expertise zal je worden ingezet op beheer en/of projectopdrachten. Je zal gaan werken in technisch hoogwaardige IT omgevingen en gaan werken met producten en expertises op het gebied van Microsoft, VMware en/of Citrix. Je bent verantwoordelijk voor je eigen vakgerelateerde kennis en kunde en je draagt dit met plezier uit naar je collega’s. De klanttevredenheid staat zeer hoog in het vaandel voor dit bedrijf en daarom ben je altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en verbeteringen bij hun klanten.

Functie eisen:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3  jaar relevante werkervaring in middelgrote (MKB) tot grote (enterprise) omgevingen
  • MCSA certificering (bij voorkeur ook een MCSE certificering, dit is een pre en geen eis)
  • In het bezit van VMware en/of Citrix certificeringen
  • Bereid tot het volgen van opleidingen, trainingen en verdere technische specialisatie
  • In het bezit van rijbewijs B en bereid tot reizen
  • Je bent een teamplayer en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Mijn opdrachtgever is een middelgrote IT Infrastructuur dienstverlener met diverse vestigingen in de Randstad maar ook in het zuiden van het land. Dit  bedrijf helpt hun klanten bij het efficiënt inrichten en beheren van hun ICT infrastructuur. Dit doen ze met een team van deskundige en gemotiveerde IT professionals.

Als blijkt dat je je in het werk en bij dit bedrijf thuis voelt, krijg je ruim de gelegenheid jezelf verder te ontwikkelen. Minimaal 2 maal per jaar zal worden stil gestaan bij jouw persoonlijke ontwikkelplan. Je zal dan ook komen te werken in een informele, maar ook erg professionele en gedreven organisatie, waarbij collegialiteit enorm belangrijk is. Zowel de primaire- als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Ben je hierdoor geïnteresseerd geworden om meer te weten over de functie en het bedrijf en wil je de volledige functie-omschrijving ontvangen? Solliciteer dan svp door middel van je CV en motivatie te mailen naar info@uniteit.nl. Vermeld svp de functie-titel in het onderwerp. Vervolgens zal er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen worden.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*