Voor Werkzoekenden

IT-specialisten die op zoek zijn naar een uitdagende baan binnen hun vakgebied opgelet:  ben jij concreet op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in de IT-sector of ben je reeds werkzaam in IT-wereld, maar sta je open voor interessante carrièremogelijkheden; neem dan een kijkje bij de vacatures die Unite IT Professionals aanbiedt. Voor een persoonlijke, vrijblijvende kennismaking kun je uiteraard te alle tijden contact opnemen.

Overtuigd van het concept van Unite IT Professionals? Stuur dan een open sollicitatie door je Curriculum Vitae en/of werkervaring per mail te verzenden naar: info@uniteit.nl. Zodoende word je opgenomen in het netwerk van Unite IT Professionals; wanneer die ene vacature die jou op het lijf geschreven is gevonden wordt, word je daar nog dezelfde dag van op de hoogte gesteld.

Unite IT Professionals heeft als doel werkzoekenden uitvoerig te begeleiden en adviseren op weg naar een volgende carrièrestap. Unite IT Professionals staat garant voor een uitgebreide persoonlijke begeleiding, desgewenst worden alle facetten die het solliciteren behelst, vakkundig en volledig doorgenomen.

De voorbereidingen van Unite IT Professionals zijn allesomvattend en ondersteunend. Wanneer je via Unite IT Professionals de kans krijgt bij een nieuwe potentiële werkgever op bezoek te gaan, volgt in een persoonlijk gesprek een uitgebreide toelichting van de betreffende functie en word je tot in de laatste puntjes toe voorbereid.