Wireless Network Engineer

Wireless Network Engineer

Mijn opdrachtgever is een gerespecteerde en gerenommeerde Cisco netwerk partner. Door het succes van hun dienstverlening en aanpak, neemt het aantal uitdagende en interessante projecten toe, waardoor ze voor verdere uitbreiding van hun personeel op zoek zijn naar direct inzetbare en tevens ervaren Wireless Netwerkspecialisten.

In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor de technische verwezenlijking/realisatie van draadloze netwerken bij klanten op locatie. Je zal verantwoordelijk worden voor de technische configuratie en ook mbt de positiebepaling van draadloze “access points”. Vaak is de realisatie van het draadloze netwerk onderdeel een van een veel omvangrijker en groter project, waardoor je zal gaan participeren in (multidisciplinaire) projectteams. Samen met je collega’s zal je technisch verantwoordelijk zijn voor de realisatie van het volledige (communicatie) netwerk.

Dit bedrijf zoekt een netwerkspecialist met HBO werk- en denkniveau en met minimaal 1 tot 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. De ideale kandidaat beschikt over draadloze netwerken productkennis en is bij voorkeur gecertificeerd op het gebied van Cisco (CCNA Wireless of CCNP Wireless) en/of  CWNP (Certified Wireless Network Professional). Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en de ambitie om jezelf verder technisch te ontwikkelen.

Enthousiasme, betrokkenheid, passie voor je werk en oplossend denken zijn kwaliteiten die ze van hun medewerkers vragen. Je bent een teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken, dienstverlenend is naar de klant en ook naar de interne organisatie. Verder ben je gemotiveerd, flexibel en toon je eigen initiatief.

Mijn opdrachtgever is een gespecialiseerde bedrijf op het gebied van netwerken van A tot Z. Dit doen ze al vele jaren met succes. Ze houden zich bezig met onder andere het ontwerp, de beveiliging, de realisatie en het onderhoud van grote en tevens complexe netwerken voor zowel commerciële bedrijven- als (semi) overheidsorganisaties en instellingen.

Ben je hierdoor geïnteresseerd geworden om meer te weten over de functie en het bedrijf en wil je de volledige functie-omschrijving ontvangen? Solliciteer dan svp door middel van je CV en motivatie te mailen naar info@uniteit.nl. Vermeld svp de functie-titel in het onderwerp. Vervolgens zal er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen worden.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*