DevOps Engineer/Consultant

Zie jij jezelf als DevOps Engineer/Consultant als de brug tussen business en technologie, waarbij met je vakkennis en intermenselijke vaardigheden klanten adviseert over hun digitale infrastructuur en organisatorische vraagstukken? Wil je een belangrijke rol spelen in het verwezenlijken van de digitale ambities van opdrachtgevers door state-of-the-art oplossingen te ontwerpen en implementeren? Wil je je kennis op het hoogste niveau houden dankzij een werkgever die zowel in geld als tijd heel ruim investeert in je ontwikkeling? Dan is deze vacature van DevOps Engineer/Consultant voor jou!

Over de werkgever

Vanwege hun hoge kennisniveau en toekomstgerichte werkwijze zien organisaties als VodafoneZiggo, LeasePlan en ProRail deze werkgever als hun strategische IT partner. Ze leiden en ondersteunen grote, complexe projecten, voornamelijk in de randstad.

Hun dienstverlening beperkt zich niet tot infrastructuuroplossingen maar draait echt om innovatieve digitale strategieën waar ook Automation, Cloud en DevOps onderdeel van uitmaken. Van jou als DevOps Consultant verwachten ze dan ook dat je op de hoogte bent van de nieuwste technologieën op deze gebieden zodat je je klanten kunt adviseren over de beste passende en duurzame technische oplossingen.  

Dit ga je doen

Als DevOps Engineer/Consultant kun je goed met mensen omgaan, je beweegt je gemakkelijk binnen verschillende teams. Je werkt aan uitdagende en aansprekende opdrachten die variëren van een aantal maanden tot een jaar. Je krijgt de verantwoordelijkheid om te adviseren en coördineren bij de klant en in jouw team. De klant adviseer je op strategisch niveau over de ultieme DevOps roadmaps. Daarnaast ga je aan de slag met creatieve en innovatieve oplossingen en werk je aan het meest efficiënte time-to-market proces.

Ook deze werkzaamheden kun je verwachten:

 • Je adviseert klanten als technische sparringpartner ten aanzien van verbeterpunten en weet hen in begrijpelijke taal mee te nemen in je acties;
 • Je programmeert en script nieuwe tools met behulp van Ansible, Python en/of Puppet;
 • Je adviseert klanten in hun specifieke vendor selectie en je weet de baten en kosten inzichtelijk te maken;
 • Door je ervaring in stakeholder management weet je de functionele wensen en eisen vanuit de klant feilloos te achterhalen.

Dit breng je mee

DevOps is je passie en dat straal je uit en je wil dit ook graag overbrengen op anderen. Je legt goed contact met anderen en neemt mensen actief en overzichtelijk mee in de dingen die je doet en waarom je die doet. 

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO of WO opleiding in technische richting;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als technisch consultant op het snijvlak van networking, cloud en automation  
 • Je hebt ervaring met verschillende DevOps tooling
 • Je hebt bij voorkeur certificeringen op het gebied van Python (PCAP), Cisco (DevNet), en Cloud (AWS/Azure);
 • Je spreekt en schrijft zowel vloeiend Nederlands als Engels;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Deze beloning krijg je

Deze werkgever investeert véél in jouw ontwikkeling! Ze organiseren doorlopend trainingen, workshops en technische kennissessies, hebben een eigen online academy én je krijgt jaarlijks een studiebudget van € 3.500,- en 80 uur. 

Nu iedereen thuiswerkt steken ze veel energie in het onderlinge contact, je kunt dan ook regelmatig telefoontjes, videocalls en wandelafspraken verwachten. Om hun vertrouwen in jou te onderstrepen krijg je daarnaast meteen een contract voor onbepaalde tijd.

Verder kun je rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.500,- en € 7.000,- op fulltime basis (36 u p/week is bespreekbaar);
 • Leaseauto;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • Bonus van minimaal € 3.000,- o.b.v. je declarabele uren en persoonlijke doelstellingen;
 • 24 vakantiedagen + 2 extra dagen bij geen ziekte;
 • Pensioenregeling.

Ben je klaar voor je volgende stap als DevOps Consultant?

Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Neem dan gerust contact op met Dennis Koonen van Unite IT op telefoonnummer 06 26 214 683 of mail naar dennis@uniteit.nl. 

(Vanwege de high security klantomgevingen is een screening onderdeel van het sollicitatieproces bij deze werkgever.)

Deel deze vacature

Interesse in deze leuke uitdaging?

Neem dan vandaag nog contact met ons op of upload je CV en wij nemen contact met je op.

Scroll naar boven

Upload jouw CV

Ben jij een ambitieuze, gedreven, getalenteerde professional, die zich heeft bewezen in de IT-wereld en zoek je ondersteuning bij jouw ontwikkeling en carrièreplanning? Upload dan snel jouw CV.
 
 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.