Over Unite IT Professionals

Unite IT Professionals staat voor een open, transparante manier van zaken doen. De core business is het verbinden van werkgevers en werknemers, waarbij de focus ligt op middle- en high-end-functies binnen de IT-markt. Unite IT werft en selecteert IT-specialisten en brengt werkzoekenden samen met de juiste posities binnen de infrastructurele IT-markt.

Unite IT Professionals is jong, fris en dynamisch en bemiddelt op basis van kwaliteiten. Binnen de IT-markt richt de specialiteit van Unite IT Professionals zich op de volgende toonaangevende gebieden:

– Architectuur
– Management
– Netwerken & Security
– Server & Client Based Computing
– Storage, Backup & Recovery
– Virtualisatie

Op basis van een uitgebreide, jarenlange kennis en ervaring, maar ook door een duidelijk inzicht in de IT-markt, zoekt en vindt Unite IT Professionals vacatures en gekwalificeerde werkzoekenden. Unite IT biedt werkgevers en werknemers kwalitatief advies en passende service, met als resultaat toegang tot een groot netwerk. Een netwerk dat groeit, verbindt en versterkt.

Visie
Unite IT Professionals streeft naar langdurige en wederzijds vruchtbare relaties met klanten en kandidaten door het leveren van kwalitatief hoogwaardige bemiddelingsdiensten.

Strategie
Unite IT Professionals handelt eerlijk, ethisch en hecht waarde aan korte lijnen tussen opdrachtgevers en kandidaten; dé handelswijze om op een efficiënte manier de gestelde doelen te bereiken.