Over Unite IT

Verbinden van IT-specialisten en organisaties

Wij brengen bedrijven en IT-specialisten samen op betrouwbare, deskundige en persoonlijke wijze. Onze specialisatie? Networking, security, cloud en automation; van engineers en consultants tot teamleiders en projectmanagers.

IT'ers gericht op de toekomst

Bij Unite IT leren we graag gedreven IT-specialisten kennen die communicatief vaardig en gericht op de toekomst zijn. Professionals die up-to-date technische kennis hebben en gecertificeerd zijn binnen hun vakgebied. Bovendien investeren ze graag in zichzelf om continu het beste te geven. Wij helpen deze IT-professionals bij hun ontwikkeling en carrière. Vertrouwen, discretie en een persoonlijke relatie staan daarbij voorop.

Succesvolle vervulling van IT-vacatures

We verdiepen ons uitgebreid in de wensen van onze opdrachtgevers. Vervolgens selecteren we kandidaten die optimaal passen in het profiel. We beschikken over een uitgebreid netwerk van IT-professionals en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Zo weten we exact over welke kwaliteiten en vaardigheden een engineer, consultant of manager moet beschikken om een functie zo goed mogelijk in te kunnen vullen.

Over Unite IT

In een doorlopend veranderende markt met nieuwe technologieën zijn we sinds 2012 een baken voor IT-specialisten en bedrijven. Bij Unite IT zijn we nieuwsgierig naar de werkelijke behoeften van opdrachtgevers en professionals. Met onze gerichte vraagstelling en kennis van de markt brengen we slagvaardig en efficiënt kandidaten en bedrijven samen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, korte lijnen en langdurige, zakelijke relaties. Zo werken we aan een netwerk dat elke dag verbindt, versterkt en groeit.

Kernwaarden Unite IT

Deskundig: we kennen de markt, de wensen van onze opdrachtgevers en de behoeften van professionals.

Betrouwbaar: we werken onafhankelijk, doen wat we zeggen en gaan integer en discreet te werk.

Persoonlijk: het draait bij ons om mensen. Alleen dan kun je succesvolle verbindingen maken tussen opdrachtgevers en professionals.

De juiste mensen op de juiste plek

Vind jouw wereldbaan!

Bekijk de vacatures, deel je cv en maak werk van je toekomst!

Op zoek naar specialisten?

Wij helpen jouw bedrijf groeien. De juiste mensen, op de juiste plek.

Scroll naar boven