Unite IT voor IT-professionals

Met oog voor jouw toekomst

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil jij jouw talent nóg beter benutten in een omgeving die voor jou werkt? Unite IT helpt je bij het vinden van de baan, die je verder brengt. Jij hebt de ambitie, wij maken het waar. Informeer naar de actuele vacatures of laat je cv achter. Samen maken we werk van jouw nieuwe uitdaging in IT.

Bepaal je eigen carrièrepad

In de IT-sector vliegen de gouden bergen je om de oren. Met jouw talent en skills kun je vrijwel overal aan de slag. Maar hoe vind je het bedrijf waar jij écht op je plek zit? Een omgeving waarin je alle ruimte krijgt om te groeien en te doen waar je passie ligt? Unite IT helpt je bij het bepalen van je eigen carrièrepad. Sta je open voor een carrièremove? Wij helpen je als onafhankelijke recruiter bij het vinden van de baan waar jij blij van wordt. Nu en in de toekomst.

Zeg wat je doet en doe wat je zegt

We zoeken altijd naar de beste match. Op zakelijk niveau, maar vooral op persoonlijk level. Jij weet wat je wilt en wij willen dat horen. Wat is jouw uitdaging en hoe kunnen we je daarbij helpen? Dat is de basis van onze samenwerking. Binnen ons grote netwerk van innovatieve bedrijven en gedreven werkgevers vinden we altijd een bedrijf en een functie die bij je past. Uiteraard werken we discreet en staan jouw belangen voorop. Want wat voor jou telt, is ons enige uitgangspunt om je carrière in een stroomversnelling te brengen.

Gedreven professionals laat je horen!

Ben jij een ambitieuze, gedreven, getalenteerde professional, die zich heeft bewezen in de IT-wereld en zoek je ondersteuning bij jouw ontwikkeling en carrièreplanning? Dan komen we graag met je in contact. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we je wensen, voorwaarden en persoonlijkheid in kaart, zodat we weten wie je bent, wat je wilt doen en hoe jouw ideale toekomstplaatje eruitziet. Ben jij klaar om je eigen carrièrepad uit te tekenen? Stuur je actuele cv door en laat ons vertellen wat we voor jou doen.

Maak werk van jouw toekomst

Net als jij graag in jezelf investeert om continu beter te worden, doen wij dat ook. Om jouw carrièremogelijkheden zo goed mogelijk te benutten bieden we uitgebreide persoonlijke begeleiding en allesomvattende ondersteuning. Ga je op gesprek bij een potentiële nieuwe werkgever? Dan bereiden we het gesprek in alle rust en tot in de puntjes voor. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe uitdaging binnen no-time werkelijkheid is.

Wil jij weten wat Unite IT voor jou en je carrière kan betekenen?

We komen graag met je in contact. Samen maken we werk van jouw nieuwe uitdaging in IT.

Scroll naar boven