Unite IT voor werkgevers

IT-recruitment met hart voor jouw zaak

Een bedrijf is net zo sterk als de mensen die er werken. Als je eenmaal de juiste mix tussen dienstenaanbod, producten en personeel gevonden hebt, komt de volgende uitdaging alweer om de hoek kijken. Want hoe behoud je je personeel in een razend concurrerende markt als IT? En belangrijker nog: wáár vind je nieuwe specialisten die je helpen succesvol te blíjven? Unite IT helpt opdrachtgevers bij het waarmaken van ambities door samen elke zakelijke uitdaging aan te gaan. Recruitment met hart voor jouw zaak.

Een duurzaam antwoord op jouw zakelijke uitdaging

Unite IT is gespecialiseerd in werving en selectie binnen de IT-markt en dan met name op het gebied van cloud based working, security, automation en networking. De ruime, gespecialiseerde kennis en het uitgebreide netwerk van IT-professionals maken ons tot de ideale partner op het gebied van het vinden en plaatsen van kandidaten, die jouw bedrijf verder helpen. Met een scherp oog voor alle ontwikkelingen binnen de markt maken wij werk van je zakelijke verwachtingen en uitdagingen. Van tekort aan geschoold en ervaren personeel tot het oplossen van een acuut capaciteitsprobleem – wij vullen elke vacature op passende, duurzame wijze in.

De menselijke maat in een digitale wereld

In tegenstelling tot de meeste recruitmentbureaus kijken wij niet naar cijfers, maar naar mensen. Daarom willen we jouw bedrijf eerst leren kennen, weten wat voor jou werkt en wie voor jou werkt. Zo kunnen we je op maat bedienen en selecteren we kandidaten die optimaal passen in het profiel. En dat blijven we doen. Jij hebt de ambitie, wij hebben de mensen die je ondersteunen bij de groei die je doormaakt of voor ogen hebt. Samen winnen we de war-on-talent. Wil je meer weten over onze succesvolle werkwijze? Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek en ontdek hoe Unite IT verbindt.

Een tijdelijke oplossing? Een kostbare keuze

Het inhuren van externe specialisten is een tijdelijke, vaak kostbare oplossing om jouw bedrijf draaiende te houden. Voor je het weet wordt één maand, twee maanden, drie, vier… zonder dat er sprake is van blijvende stabiliteit binnen jouw bedrijf. Om nog maar te zwijgen over het stevige prijskaartje. Voor Unite IT ligt daar de uitdaging. Wij zoeken niet naar een tijdelijke oplossing, maar kijken naar de toekomst. Niet onderhouden, maar ontwikkelen. Door het vinden van IT-specialisten die bij je bedrijf passen, leggen we de fundering voor je zakelijke ambities. Voor nu én later.

Wil jij de vruchten plukken van onze succesvolle werkwijze?

Ontdek vrijblijvend hoe wij jouw bedrijf helpen groeien. Unite IT, klaar voor de toekomst.

Scroll naar boven