DevOps Engineer

Wie jij bent

Je hebt een brede kennis van en een enorme nieuwsgierigheid naar de nieuwste DevOps technologieën en je wil deze graag in de praktijk toepassen. Je bent iemand die zich graag in de breedte wilt ontwikkelen en je bent op hoogte van de laatste updates binnen je vakgebied. Je bent ondernemend, toekomstgericht, pragmatisch en proactief. Je wil altijd voorop lopen qua kennis, expertise en gedrevenheid en bovenal heb je passie voor je vak.

Over de werkgever

Deze werkgever staat bekend als specialist in het ontwerpen, realiseren en beveiligen van toekomstgerichte complexe ICT infrastructuren. Vanuit verschillende locaties in Nederland ondersteunen ze met bijna 300 professionals klanten als ASML, NXP, Vrije Universiteit Amsterdam en PGGM. 

Dit ga je doen

Je werkt zelfstandig bij een opdrachtgever aan uitdagende projecten waarin je je bezighoudt met het bedenken van oplossingen voor complexe uitdagingen. Onderwerpen als automatisering, containerisatie, Infrastructure as Code en monitoring een grote rol spelen. Naast het bijdragen aan de technische implementatie, lever je ook waardevolle input aan de softwareontwikkelaars, managementteams en architecten. 

Hier wil je bij horen als je uitgedaagd wil worden in het toepassen van de nieuwste technieken en ontwikkelingen en hoge kwaliteit wilt leveren in een persoonlijke en nuchtere no nonsens werkomgeving.

Dit breng je mee

 Als echte DevOps fanaticus heb je een enorme nieuwsgierigheid naar de nieuwste technologieën in je vakgebied en je deze maar al te graag in de praktijk toepassen. Je wilt je graag in de breedte verder ontwikkelen zodat je nog beter wordt in het adviseren over en inrichten van de juiste DevOps-omgeving voor de specifieke situatie van je klanten

Je herkent jezelf in termen als pragmatisch, toekomstgericht, proactief en ondernemend.  Voor jou is het vanzelfsprekend om altijd voorop te willen lopen qua expertise, kennis en gedrevenheid. Verder vragen we deze kennis en ervaring van je:

 • Je bent goed bekend met DevOps principes
 • Ervaring met werken volgens Agile/Scrum methodieken
 • Kennis en ervaring van Open Source oplossingen
 • Basiskennis op het gebied van Java, Python en/of C++
 • Ervaring met Ansible Chef, Terraform, Git, Jenkins en/of Puppet
 • Ervaring met AWS en/of met Microsoft Azure
 • Je bent bekend met het opzetten en onderhouden van CI/CD pipelines
 • Kennis van monitoring- en loggingstools zoals Elastic Search, Logstash Prometheus, Grafana en/of Kibana

Deze beloning krijg je:

Deze werkgever verwacht het nodige van je en daar krijg je dan ook veel voor terug! Jouw ontwikkeling staat hier centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan haal je certificeringen en volg je trainingen met collega’s. Je kunt zowel in de breedte als in de diepte groeien door een specialisatie binnen Engineering te kiezen of door een ontwikkeltraject richting consultant, architect of designer te doorlopen. 

Daarnaast kun je meedoen aan allerlei kennissessies en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een bruto maandsalaris vanaf € 3.500,- oplopend tot € 6.000,- op fulltime basis, afhankelijk van je kennisniveau en ervaring
 • Jaarlijkse winstuitkering
 • 26 vakantiedagen per jaar
 • 8% vakantiegeld
 • Pensioenregeling
 • Leaseauto
 • Telefoon en laptop van de zaak

Ben je klaar voor je volgende stap als DevOps Engineer?

Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Neem dan gerust contact op met Dennis Koonen van Unite IT op telefoonnummer 06 26 214 683 of mail naar dennis@uniteit.nl. 

Deel deze vacature

Interesse in deze leuke uitdaging?

Neem dan vandaag nog contact met ons op of upload je CV en wij nemen contact met je op.

Scroll naar boven

Upload jouw CV

Ben jij een ambitieuze, gedreven, getalenteerde professional, die zich heeft bewezen in de IT-wereld en zoek je ondersteuning bij jouw ontwikkeling en carrièreplanning? Upload dan snel jouw CV.
 
 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.